Slušni aparati in dodatki

SONIC PONUDBA

S Sonic vsak dan zveni boljše.

Slušni aparati Sonic so že od nekdaj namensko zasnovani, stilsko oblikovani, privlačni na pogled in preprosti za uporabo. Korenine imajo v ZDA, sedaj pa spadajo v skupino William Demant Holding (WDH), ki poleg Sonic združuje blagovne znamke kot so: Oticon (Danska), Bernafon (Švica). V AUDIO BM slušnih centrih smo ponosni, da v Sloveniji ekskluzivno zagotavljamo Sonic slušne aparate, ki jih skupno razvijajo v skupini WDH.

 

 

 

Pregled ponudbe Sonic slušnih aparatov

ENCHANT

SONIC – ENCHANT, izjemno pametni slušni aparati z 2,4 GHz brezžično tehnologijo

Obudite sijaj v vašem vsakdanjem poslušanju s Sonic Enchant. Revolucionarna SoundDNA platforma združuje napredne funkcije z izjemno naravnim zvokom. Moderna tehnologija pozorno spremlja zvoke iz vaše okolice, zmanjšuje hrup in zagotavlja jasno razumljive pogovore. Z Enchant vsak dan zveni boljše.

Prenesite si pdf brošuro >>

Sonic Enchant slušni aparati

Zakaj je Enchant tako poseben?

Gre za slušni aparat, ki vsebuje novo revolucionarno SoundDNA platformo, ki zagotavlja naraven zvok na povsem nov način. Napredna tehnologija samodejno zaznava ter prilagaja zvoke iz vaše okolice, omogoča jasno razumevanje govora, zmanjšuje hrup in hkrati zagotavlja izredno naraven zvok. Enchant vam bo polepšal življenje z neverjetno prilagodljivo, samodejno delujočo tehnologijo.

Največja težava pri izgubi sluha ni v tem, da ne slišimo besed. Največja težava je, da ne slišimo tišjih zvokov, ki jih prekrije hrup iz okolice. Če pri pogovoru ne slišimo vseh podrobnosti in nians govorice, izgubimo smisel povedanega, kar lahko privede do nesporazumov. Enchant skrbi za jasne pogovore z zmanjševanjem hrupa.

Sistem Speech Variable Processing skupaj s SmartCompress tehnologijo ohranja nianse govora — tihe in glasne zvoke, ki so značilni za posamezne besede.

 • Kvaliteta poslušanja govora je postavljena na prvo mesto in prav to vas bo zbližalo z drugimi ljudmi.
 • Tehnologija SmarCompress samodejno zaznava hrup in upravlja z njegovo glasnostjo.
 • Zaslišali boste bolj popolne besede in nianse govora.

ZMOGLJIVOST, KI OČARA

SmartCompress

Sonicov priznan sistem Speech Variable Processing (SVP) je z novo SmartCompress tehnologijo sedaj še boljši. Z izboljšano procesorsko močjo v primerjavi s prejšnjo platformo, vam SVP s SmartCompress funkcijo še bolj natančno prilagaja zvoke iz okolice in zagotavlja naravno poslušanje.

SPiN Management

 • SPiN (Pogovori v hrupu) Management sistem izostri govor in zmanjšuje hrup s tremi tehnologijami za upravljanje s hrupom.
 • SPiN Directionality zazna govor iz vseh smeri.
 • SPiN Noise Reduction zmanjšuje hrup iz ozadja tudi ko nihče ne govori.
 • SPiN Engage aktivira dodatno vgrajene sisteme, ki se prilagajajo vašim potrebam pri poslušanju.

Extended Dynamic Range

Posebno pri Enchant je100, Extended Dynamic Range (EDR), kar pomeni, da so tudi nenadni glasni zvoki nemoteči, jasni in brez motenj.

BREZŽIČNO DELOVANJE, KI JE ŠE BOLJ IZPOPOLNJENO

Dual-Radio System

Brezžično povezovanje je z Enchant še boljše. Dual-Radio System uporablja 2.4 GHz brezžično tehnologijo, ki vam omogoča, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok z ostalih naprav, brez dodatnih vmesnikov. Uporablja Near Field Magnetic Induction (NFMI) tehnologijo, ki omogoča hitrejšo komunikacijo med slušnima aparatoma.

BREZŽIČNI DODATKI

Verjetno že uporabljate iPhone® ali Android™, pametni telefon za klicanje, spletno pošto, sporočila in glasbo — zakaj ga nebi uporabljati tudi za prilagajanje vaših slušnih aparatov? Na vaš pametni telefon si prenesite aplikacijo SoundLink2 App in z njo upravljajte nastavitve vaših slušnih aparatov. Aplikacija vsebuje funkcije, kot so “Find my hearing aid”, ki vam omogoča, da lažje najdete vaše založene slušne aparate, pa tudi dostop do navodil za uporabo ter opozorilo za prazno baterijo. Aplikacija SoundLink2 App poskrbi, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok ostalih naprav brez dodatnih vmesnikov.

Z Enchant lahko poslušate zvok naprav, združljivih z Bluetooth® tehnologijo, kot so iPhone®, digitalne avdio naprave in računalniki. *

* Za več podrobnosti obiščite AUDIO BM slušne centre.

Brezžični dodatki vam omogočajo diskretno, praktično in udobno poslušanje.

»» SoundLink 2 aplikacija

Spremenite program na slušnem aparatu, prilagodite glasnost in preklapljajte med napravami, vse preko vašega iPhone® ali Android pametnega telefona.

Spremenite program na slušnem aparatu z aplikacijo

»» RC-A daljinski upravljalnik

Daljinski upravljalnik nudi praktičen način za uravnavanje glasnosti in menjavo programov. Zlahka ga lahko spravite v žep ali torbico.

Daljinski upravljalnik za uravnavanje glasnosti in menjavo programov

»» TV-A adapter

Vaše najljubše televizijske programe lahko poslušate prek vašega Enchant slušnega aparata. Ta adapter se zlahka poveže z večino televizij. Vmesniki niso potrebni.

TV-A adapter

 

 

Zmogljivo delovanje. Moderen stil.

 

Enchant vas bo očaral s svojimi sposobnostmi, vendar bo to vaša skrivnost. Majhni in napredni trio zaušesnih slušnih aparatov Enchant se prilagodi slušnim in stilskim potrebam vsakega posameznika. Enchant nudi uravnovešeno razmerje funkcij, ki osrečuje vse ljudi.

 

miniRITE

Popolnoma nov miniRITE (s slušalko v sluhovodu) slušni aparat je izredno majhen, moderno oblikovan in diskreten. Občutljivi uporabniki cenijo lahkotnost in diskretno obliko, kot tudi odlično brezžično povezovanje. Uživajte v preprosti uporabi potisne tipke, ki služi prilagajanju glasnosti in menjavi programov. Deluje na baterijo tipa 312.

 

miniRITE T

V podobni moderni obliki nudi novi miniRITE T slušni aparat tudi telefonsko tuljavico, ki omogoča boljše telefonske pogovore ali poslušanje prek indukcijske zanke. Slušni aparat miniRITE T ima dvojno potisno tipko za prilagajanje glasnosti in menjavo programov Deluje na baterijo tipa 312.

 

BTE 105

Z ergonomičnim dizajnom je Enchant BTE odlična izbira močnejšega slušnega aparata. Uporablja večji tip baterije #13 in prav tako vsebuje telefonsko tuljavico ter brezžično povezovanje. Novi zaušesni slušni aparat lahko uporabljamo s tanko cevko ali ušesno olivo, odvisno od želja in izgube sluha.

Sonic Enchant slušni aparati RIC BTE

Polepšajte si vsakdanje trenutke

Kaj naredi trenutek čaroben? Sublimna povezava vseh vaših čutov. Občutek nežne sape in sončnih žarkov. Vonj narave združen s nasmehom in šepetom. Najdragocenejši trenutki pletejo vaše občutke v neprecenljive spomine. Zakaj bi vam izguba sluha preprečila uživati najlepše trenutke?

Enchant odpravlja hrup

Povprečen mikrofon vam omogoča, da vsakdanje zvoke slišite glasneje. Enchant ponuja veliko več. V sistem Speech in Noise (SPiN) Management je združenih več tehnologij, ki poudarjajo tisto kar želite slišati in hkrati popolnoma samodejno zmanjšujejo jakost motečih zvokov iz okolice. Dodatni Sonic algoritmi pripomorejo k ločevanju govora in hrupa, kar omogoča razumljivejše pogovore.

 • SPiN Reduction zmanjšuje hrup iz ozadja tudi ko nihče ne govori.
 • SPiN Engage aktivira dodatno vgrajene sisteme, ki se prilagajajo vašim potrebam pri poslušanju.
 • SPiN Directionality zazna govor iz vseh smeri.
 • Obojestranko upravljanje s hrupom uravnava hrup iz leve ali desne strani, kot to naravno počno že naša ušesa.
 • Upravljanje s šumom vetra zmanjšuje šumenje vetra tako, da lahko brezskrbno uživate tudi na prostem.
 • Zmanjševanje nenadnih glasnih zvokov umiri nepričakovane zvoke, kot so ropot posode ali cingljanje ključev.
 • Zmanjševanje tišjih motečih zvokov skrbi za uravnavanje tišjih zvokov, kot so ropot ventilatorja ali hladilnika.

Enchant vsebuje programe

Ne glede na to ali uživate v nočnem življenju, koncertih priljubljenih izvajalcev ali celotedenskem potepanju, Enchant sledi vašim korakom v vseh vsakdanjih zvočnih okoliščinah. Družina slušnih aparatov Enchant vsebuje 14 posebnih slušnih programov, vključno s tistimi najprestižnejšimi. Pri vašem dobavitelju slušnih aparatov se pozanimajte o programih in funkcijah, ki bodo najbolj ustrezale vašim potrebam.

Ste ljubitelji filmov ali raje obiščete gledališče? Nova funkcija Extended Dynamic Range (EDR) omogoča, da so tudi nenadni glasni zvoki nemoteči, jasni in brez motenj. Prisotno le pri Enchant100.

Ste ljubitelj glasbe? Program SmartMusic zaznava dinamičnost žive glasbe in razširi zvočno sliko tako, da lahko uživate v poskočnem, nepopačenem zvoku glasbe, kot poslušalci ali nastopajoči.

Se odpravljate na potovanje? Program Airplane Environment (prisoten samo pri Enchant100) je posebno oblikovan in namenjen odpravljanju motečih zvokov v letalu, kar omogoča bolj jasne pogovore med letenjem in razumevanje pomembnih obvestil osebja letala.

Enchant odpravlja akustični povratni vpliv

Akustični povratni vpliv ali piskanje slušnih aparatov je eden najpogostejših razlogov, da ljudje ne želijo uporabljati slušnih aparatov. Sonic slušni aparati — vključno z Enchant — vsebujejo funkcijo Adaptive Feedback Canceller, ki poskrbi za odpravljanje akustičnega povratnega vpliva, še preden slušni aparat lahko zapiska.

Enchant blaži simptome tinitusa

Enchant blaži simptome tinitusa s pomočjo funkcije Tinnitus SoundSupport. Z ojačitvijo zvokov iz okolice in proizvajanjem posebnega šuma, zmanjša zaznavo šumenja in piskanja, ki sta značilna za tinitus.

Enchant pomirja

Potenje ni več problem. Z Enchant ste lahko brez skrbi. Z najvišjim IP nivojem zaščite IP68*, je Enchant kos vsakodnevni rekreaciji, nenadnim pljuskom vode in vsem ostalim podobnim nevarnostim vsakdanjega življenja.

*IP68 = Odpornost proti prahu in zaščita proti vdoru pri potopitvi do enega metra ali več.

ODLIČEN BREZŽIČNI SISTEM

Bluetooth® povezovanje z vašim telefonom, avtom ali računalnikom je že del vašega vsakdanjega življenja. Preprosto ga lahko uporabljate tudi z Enchant. Prilagajanje glasnosti in spreminjanje programov vaših slušni aparatov sedaj lahko izvajate prek vašega pametnega telefona ali Sonic brezžičnih dodatkov.

Dual-Radio System

Brezžično povezovanje je z Enchant še boljše. Dual-Radio System uporablja 2,4 GHz brezžično tehnologijo, ki vam omogoča, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok ostalih naprav brez dodatnih vmesnikov. Uporablja tudi Near Field Magnetic Induction (NFMI) tehnologijo, ki omogoča hitrejšo komunikacijo med slušnima aparatoma.

VESELJE V PODROBNOSTIH

Obojestranko upravljanje s hrupom

Nova brezžična funkcija učinkovito in obojestransko odpravlja hrup ter vam zagotavlja uravnovešen sluh in razumevanje v hrupnih okoljih.

Tinnitus SoundSupport

Funkcija pomaga lajšati simptome tinitusa z maskiranjem šumenja/piskanja s posebnim signalom in hkrati ojačuje zvoke, ki jih želite slišati.

SmartMusic

Uživajte v umirjenih harmonijah in glasnih zvokih koncertov. Ta program vam omogoča poslušanje glasbe brez šumov ali motenj.

Izjemen IP razred zaščite

Potenje ni več problem. Oznaka IP68 za razred zaščite pomeni, da je Enchant kos vsakodnevni rekreaciji, znoju ali dežju ter izpostavljenosti prahu in drobnim delcem.

Prenos frekvenc

V primeru, da imate težave s poslušanjem visokofrekvenčnih zvokov, vam jih ta funkcija lahko prenese v nižje frekvenčne pasove. Tako boste bolje razumeli črki kot sta /s/ in /z/.

Telefonska tuljavica

Priročna funkcija vam omogoča poslušanje telefona ali telefonske zanke v ustanovah kot so gledališča, bolnišnice ali cerkve, ki imajo nameščeno indukcijsko slušno zanko. (Na voljo pri miniRITE T in BTE 105).

Prilagodljiv upravljalnik akustičnega povratnega vpliva

Napreden sistem odpravlja akustični povratni vpliv in zagotavlja, da vaš slušni aparat ne bo piskal.

Zaslišite najlepše trenutke v življenju s slušnim aparatom, ki se prilagaja vašim potrebam in načinu življenja. Enchant je na voljo v treh tehnoloških nivojih, z mnogimi naprednimi funkcijami in preprosto odličnim izborom modelov in barvnih odtenkov. Za več informacij in praktični preizkus obiščite najbližji AUDIO BM slušni center.

 

 

PEP

Slušni aparat PEP

To so odlični slušni aparati,
čeprav sodijo v osnovnejši izbor.

Slušni aparat PEP je primeren za ljudi, ki se s slušnimi aparati prvič seznanjajo in imajo osnovne slušne potrebe oziroma lažjo obliko naglušnosti. PEP vključuje najnovejšo digitalno tehnologijo, ki izboljšuje razumevanje in zagotavlja udobje pri uporabi. Polega tega je PEP slušni aparat stilsko izpopolnjen, ima moderen videz, je preprost za uporabo in je hkrati tudi zelo diskreten.

Uživajte v osnovah

Slušni aparat PEP vam nudi pomembne funkcije, ki vam predstavijo svet slušnih aparatov in omogočajo udobje pri uporabi.

PEP poudarek na jasnosti govora

Poudarek na govoru, udobju in preprečevanju piskanja

Na poti s PEP

Slušni aparat PEP je oblikovan tako, da se zlahka uskladi z vašim življenjskim stilom. Na voljo je namreč izredno lahek in udoben zaušesni model (BTE) s preprosto programsko tipko, kot tudi izredno diskreten vušesni aparat, ki je skoraj neopazen vam in ljudem okoli vas.

Zaslišite (in izgledajte) najboljše

PEP zaušesni slušni aparat ima prefinjen in moderen dizajn. Vsi modeli so na voljo v štirih barvah s katerimi lahko uskladite barvo slušnega aparata z barvo vaših las ali kože.

Slušni aparati Sonic PEP

 

 

BLISS

BLISS Sonic slušni aparati

Ko ljudje izvedo, kaj vse jim omogoča slušni aparat Bliss, se prav vsi nasmejejo. Slušni aparat zagotavlja neverjetno naraven zvok, ki navdušuje prav vse uporabnike slušnih aparatov. Opremljen je s tehnologijo in funkcijami, ki so zasnovane za boljše poslušanje in razumevanje pogovorov, brez neprijetnih komplikacij.

Izjemno naraven zvok

Slušni aparat Bliss je zasnovan z mogočno Speech Variable Processing tehnološko platformo, ki omogoča boljše poslušanje v raznovrstnih pogovorih in zvočnih okoljih. Uporabnikom slušnih aparatov nudi zelo udobno in prijetno uporabo, ter jim omogoča, da se zopet povežejo s svetom okoli njih.

Poudarek na razumevanju govora

Z nerazumevanjem sogovornikov, bodisi prijateljev ali družine, morda zamujate najlepše trenutke svojega življenja. Slušni aparat Bliss temelji na izboljševanju razumevanja govora in uporabnikom omogoča, da sledijo zgodbam in osebnim dogodkom, ki jim polepšajo vsakdanje življenje.

BLISS Sonic - razumevanje govora

Preproste funkcije za preprosto uporabo

Slušni aparat Bliss omogoča prostoročno upravljanje v raznih zvočnih okoljih. Slušni aparat Bliss zlahka nastavite tudi sami, saj so njegove funkcije zlahka dostopne in preproste za uporabo.

BLISS Sonic hands free - samodejno delovanje

Stilske in hkrati diskretne rešitve

Res je, da je slušni aparat Bliss stilsko izpopolnjen – vendar je obenem zelo napreden in tehnološko izpopolnjen, kar se skriva za njegovo moderno obliko. Na voljo je veliko različnih barvah in stilih, ki zadovoljijo prav vse življenjske in slušne potrebe.

Brezžični dodatki

 

 

CHEER

Slušni aparati Sonic CHEER

Razlog za navdušenje! Sonic Cheer, serija slušnih
aparatov s funkcijami in možnostmi, ki navdušijo.

Raznolike izvedbe zaušesnih, vušesnih in sluhovodnih modelov.

 • 3 tehnološke ravni, ki so ustrezne za različne potrebe posameznikov.
 • Brezžična povezljivost je standardna pri večini modelov!
 • V vseh deluje zmagovalna platforma za brezkanalno obdelovo zvoka.
Zaušesni in vušesni slušni aparati

 

 

DODATNA OPREMA ZA SLUŠNE APARATE

Izboljšajte in olajšajte si poslušanje z dodatno opremo za slušne aparate

Dodatno opremo predstavljajo raznovrstne izbirne naprave, ki delujejo v povezavi z vašimi slušnimi aparati in na različne načine pomagajo še učinkovitejše slišati in upravljati slušne aparate.

Opis nekaterih koristnih funkcij, ki so na voljo v dodatni opremi in dopolnjujejo poslušanje s slušnimi aparati:

 • priročno upravljanje slušnih aparatov,
 • povezovanje z zunanjimi avdio viri, kot so na primer MP3 predvajalniki ali TV sprejemniki,
 • pomoč pri telefoniranju – prostoročno telefoniranje in poslušanje telefona v obeh slušnih aparatih,
 • izboljšano zaznavanje okolice, …

SONIC podporni pripomočki – dodatna oprema:

Daljinski upravljalnik – SONIC Remote RC-N
Bistvene funkcije so vam takoj pri roki.

Daljinski upravljalnik - SONIC Remote RC-N

 

 

Kratek opis funkcij in namembnosti teh funkcij v slušnih aparatih Sonic.

SPEECH VARIABLE PROCESSING
Tehnologija procesiranja zvoka, ki posnema kako človeško uho analizira in prilagodi zvok, da dosežemo čimbolj naraven in čist zvok.

 

ENVELOPE FOCUS
Primerno za uporabnike stare nad 75 let, kjer so možganski procesi lahko upočasnjeni in z izgubo sluha nad 70dB pri frekvencah 4kHz in 8kHz.

 

PHONENEME FOCUS
Za mlajše od 75 let in z izgubo sluha manjšo od 70dB.

 

FREQUENCY TRANSFER
Tehnologija, ki visoke frekvence prestavi v območje nizkih, istočasno pa ohrani tudi visoke frekvence na izvirnem mestu.

 

SPEECH PRIORITY NOISE REDUCTION (SPNR)
Pomaga pri razumevanju govora tako, da v vsakem trenutku spremlja vhodne zvoke, zmanjša šum iz ozadja ter ohranja elemente govora. Največja odlika tega sistema je hitrost. Deluje na podlagi analiziranja fonemov.

 

ADAPTIVE NOISE REDUCTION
Samo v PEP slušnem aparatu, počasnejša, ne tako natančna in učinkovita tehnologija kot SPNR, govor ni tako poudarjen.

 

WIND NOISE REDUCTION
Tehnologija, ki omogoča udobje tudi v zunanjem okolju, saj preprečuje da bi se zvok/šum vetra ojačal s tem ko poskrbi za dušenje skozi celoten frekvenčni spekter.

 

SOFT NOISE REDUCTION
Pomaga, da se tihi a moteči zvoki kot npr. zvok ventilatorja ali ropotanje hladilnika zmanjšajo, brez da bi spreminjali pomembne govorne signale.

 

IMPULSE NOISE REDUCTION
Zmanjševanje nenadnih pokov, kot je npr. lomljenje stekla, padec pisala na mizo, žvenketanje jedilnega pribora ipd, brez da bi spreminjali ostale dele zvoka, ki vsebujejo govor.

 

FIXED OMNI
Pri vseh SONIC slušnih aparatih, v enostavnih okoljih, kjer ni drugih zvokov, ki bi jih slušni aparat obdelal – zvoki iz vseh strani so enako ojačani.

 

FIXED DIRECTIONAL
Pri vseh Sonic slušnih aparatih. Poudarek le na ojačenju zvoka od spredaj in manj ojačenja zvoka, ki prihaja od zadaj. Primer večerje: koncentracija na pogovoru z osebo in ne na pogovorih okoli nas.

 

ADAPTIVE DIRECTIONAL
Sistem analizira zvoke z neverjetno hitrostjo pri določitvi najglasnejših zvokov. Osredotoča se na specifične zvoke v določenem frekvenčnem območju. Primerno za okolja, kjer se zvok dinamično spreminja npr. v pisarni ali v mestu.

 

HYBRID ADAPTIVE DIRECTIONAL
Oponaša zdrav slušni kanal. Za osebe, ki so veliko zunaj: basi se ne prilagajajo adaptivno, ampak vedno na način OMNI. Vse ostale frekvence pa se prilagajajo ADAPTIVE DIRECTIONAL.

 

ADAPTIVE FEEDBACK CANCELLER
Pri slušnih aparatih PEP standardna varianta, pri vseh ostalih pa napredna. Napreden sistem zelo hitro (v roku 5 milisekund) odstrani moteče povratne zvoke še preden jih lahko zaslišimo. Brez piskanja v slušnih aparatih in za udobno poslušanje.

 

VOLUME AND PROGRAM CHANGE
Uravnavanje ravni glasnosti zvoka s pomočjo tipk in menjava slušnih programov v slušnih aparatih.

 

ENVIRONMET CLASSIFICATION
Zvoki iz okolice so razvrščeni enega izmed v petih različnih okolij: govor v hrupu, govor v tihem, hrupno okolje, mirno okolje in veter. Slušni aparat nato s pomočjo Binaural Coordination sinhronizira zaznano okolje v obeh slušnih aparatih in prilagodi/optimizira zvok slušnega okolja.

 

NON-TELEPHONE EAR CONTROL
Tehnologija sodeluje s sistemom Binaural Coordination. Program avtomatsko prepozna stran na kateri ne poslušamo telefonskega pogovora in zmanjša glasnost ali celo utiša slušni aparat, da drugi zunanji zvoki med telefoniranjem niso moteči.

 

DATA LOGGING
Omogoča fino nastavitev slušnih aparatov glede na predhodne informacije o uporabi.

 

DATA LEARNING
Omogoča samodejno učenje slušnih aparatov glede želene glasnosti, izbire programa in samodejno priučitev najljubših nastavitev.

 

Strokovnjak za slušne aparate vam bo rad strokovno svetoval, katere rešitve so primerne za vaše želje in vaše slušne potrebe.

 

 

NE SPREGLEJTE: BREZPLAČNO V AUDIO BM

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM hearing centers are contract retailers for Health Insurance Institute of Slovenia ZZZS.

We accept hearing aid referrals from all ENT clinics.  Choosing a hearing aid supplier is your FREE choice. Before buying a hearing aid, get to know and try out one of ours.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Many customers confirm our commitment to providing help so you can again hear and live better.

At AUDIO BM we work professionally and with our heart. We provide excellent service and the latest hearing aid models to meet all your needs and suit all generations - even at no extra cost.

WE REPRESENT WELL KNOWN AND RELIABLE TRADEMARKS